Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN NEHİR STK TEMSİLCİLERİYLE İLÇENİN GELECEĞİNİ KONUŞTU

BAŞKAN NEHİR STK TEMSİLCİLERİYLE İLÇENİN GELECEĞİNİ KONUŞTU

 

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Refik Gümüş’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası binasın da gerçekleşen ziyarete Berberler ve kuaförler Oda Başkanı Hikmet Tunç, Terziler odası Başkanı Cuma Sahilli, Şoförler odası Başkanı Mustafa Terzi, Bakkallar odası Başkanı Necdet Aslan ile Oda yöneticileri katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir gerçekleştirdiği ziyarette Samandağ’ın iki gündemdeki Belediye hizmet binası ile sebze hali yeri ile ilgili yanı sıra Samandağ’ın birçok sorunu üzerinde samimi çerçevede ele alınarak konuşuldu. Başkan Nehir iki gündem üzerine gerçekleştirdiği ziyarete oda Başkanları ile oda yöneticilerinin sorduğu sorulara olumlu bir yaklaşım gösterdiği dikkat çekti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Yaşanabilir bir kentin oluşması için yüz yıllık bir planlama yapılması gerektiğini altını çizdi. Başkan Nehir konuşmasının devamında bugüne kadar gerçekleştirdiği Samandağ’ın önemli ihtiyaçlarından Başta hastane olmak üzere Sanayi sitesi, sebze hali ile ilgili yapılan çalışmalara değindi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantı oda başkanlarının sorularına açık ve yalın bir dille cevapladı.

 

.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER