Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBaşkan Öksüz DTSO'yu Ziyaret Etti

Başkan Öksüz DTSO’yu Ziyaret Etti

SP İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ülkenin en önde sanayi kuruşlarının bulunduğu Payas’ta hastanenin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu, bir an önce yer tahsisi ile inşaatına başlaması gerektiğine dikkat çekti.

Yeniden güvenoyu alarak Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’na yönetimiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, başkan Ercan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

SP’li Öksüz, ilçeyi yönetenlere çağrıda bulunarak “Çevre ilçelerin hastane yeri gösterip başta Belen ve Arsuz ilçemiz olmak üzere hastanesini bitirme noktasına geldi. Ama yirmi üç yıllık siyasette ustalaşmış Payas Belediye başkanımızın hala hastane yeri gösterememesi ve ilçemizin hastanesiz kalması bizleri üzmektedir. Payas’ımız sanayi bölgesidir. Sanayinin kalbidir. Kaza, yaralanmalarda ve hastalıklarda insanımız çevre ilçelere gitmekte ve ulaşım zorluğu taşımaktadır. Buradan sesimizi duyurmak istiyoruz. İlçemize hastane yeri bir an önce kazandırılmalıdır ki hastane inşaatımız başlasın. Başlamak bitirmenin yarısıdır” dedi.

Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Ercan Yıldırım’da ziyaretlerinden ötürü Saadet Partisi ve heyetine teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER