Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBaşkan Öksüz'den Şoförler Günü Mesajı

Başkan Öksüz’den Şoförler Günü Mesajı

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz , Payas Tır Garajında esnaf Şirin Nakliyat ve Kayseri Nakliyat’ı ziyaret ederek 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutladı.
Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz , 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nde Payas Tır Garajında esnafı ziyaret ederek, nakliyatçı esnafı ile sohbet etti.

Şoförlerimizin İşi Çok Zor

Ziyaretlerinde İlçe Başkanı Öksüz “30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutluyorum. Şoför kardeşlerimiz gece-gündüz, yaz kış demeden vatandaşlarımıza hizmet adına büyük bir gayret sarf ediyorlar. Şöförlerimize mavi mazot adı altında yarı paraya aylık belirli litre mazot istikakı verilmesi lazımdır. Ak parti bu hizmeti zenginin yatlarına veriyor. Bunu yanlış buluyorum. Yine aynı şekilde ege, karadeniz, akdeniz ve doğu güzergahlarında tıpkı öğretmen evleri gibi yol güzergahında müsait yerlerde şöför evleri yapılması gerekir. Şöförlerimiz iyi dinlensin, rahat etsin. Bu vesile ile bir kez daha tüm şoför kardeşlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutluyor, işlerinde başarılar diliyorum. ” diye konuştu.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER