Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Özhaseki Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Özhaseki Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İskenderun Belediyesi’ni de ziyaret ederek, burada Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Tosyalı, Özhaseki ile görüşmesinde tamamlanan ve planlanan projelerle alakalı detaylı bir sunum yaptı.


Tüm projeleri ve hedeflerini anlatan Başkan Fatih Tosyalı, çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gayelerinin gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir bir İskenderun bırakmayı hedeflediklerini kaydetti.

‘BU SEÇİMLER İÇİN HEPİMIZİN SEFERBER OLMASI LAZIM’

Bütün seçimlerde birinci olduklarını belirten Özhaseki, 2023 seçimlerinin önemine değinerek; “Önümüzdeki günlerde de bir seçim var. Bu seçim sıradan bir Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Recep Tayyip Erdoğan seçimi de değildir. Bu seçim bütün dünyadaki emin olun mazlumların seçimidir. Filistin’in seçimidir. Emin olun bu seçim Akdeniz’deki Mavi Vatan kavgasının seçimidir. Şuşa’daki Azeri kardeşlerimizin seçimidir. Karadeniz’deki bizim mücadelemizin bir seçimidir. Yıllardır vermiş olduğumuz bu iktidar mücadelesindeki kazanımlarımızın kaybedilmemesi seçimidir. Allah kötülere fırsat vermesin.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Özhaseki’ye tablo hediye etti.

Ziyaret programına, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı Adem Yeşildal, il yönetimi, belediye başkanları ve partililer katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER