Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaBaşkan Parlar Hassa'yı Ziyaret Etti

Başkan Parlar Hassa’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, seçim çalışmaları kapsamında Hassa İlçesindeki vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Parlar, çiftçi, esnaf ve hane ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtigimiz gün Hassa İlçesine giderek bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Başkan Parlar, vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelerek belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Başkan Parlar vatandaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek; ”Geçtiğimiz gün Hassa ilçemize giderek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızla Hassa İlçesinin sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Öte yandan yapılan ve yapmak istediğimiz projelerden de bahsettik.Halkımızın sorun ve önerilerini dinleyerek teker teker not aldık Hassa ilçemizin sorunu çok. Çiftçi ve Esnaf birçok konudan muzdarip. Yetkililer sessiz. Fakat kimse umutsuz olmasın. CHP varsa çözüm de var. Bizler halkımıza hizmet etmek için buradayız ve çalışmalarımıza özveriyle devam edeceğiz. İktidar olduğumuzda bütün sorunları tek tek çözeceğiz. Çözülmemiş tek sorun dahi kalmayacak. Tekrardan ilgi ve alakaları için bütün Hassa ilçemizdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER