Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Sarı'dan "Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi" Daveti

Başkan Sarı’dan “Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi” Daveti

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi‘ne tüm vatandaşları davet etti. Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi’nin 2 ay önce açılışı gerçekleştirilmişti.

Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi

Özel Yöresel Ürünleri Temin Edebilirsiniz

2 ay önce açılan Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi’nden özel yöresel ürünlerin temin edebileceğini belirten Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tüm vatandaşlara zeytin kadar bereketli ve zeytinyağı kadar sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi

Başkan Sarı, “Yeni yılın ilk günlerinde tüm hemşehrilerime hayırlı günler diliyorum. 2020 yılı içerisinde Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizde misafir edeceğimiz vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezinden yöresel ürünlerimizi temin edebilirler. Yeni yılda tüm hemşehrilerime Zeytin tanesi kadar bereketli, zeytinyağı kadar sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER