Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş, Bayram Toysal'ın Hatayspor'dan Ayrılmasının Nedenini Açıkladı

Başkan Savaş, Bayram Toysal’ın Hatayspor’dan Ayrılmasının Nedenini Açıkladı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor‘a ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Bayram Toysalın Hatayspor’dan ayrılmasının nedenini açıklayan Başkan Savaş, genç olması nedeniyle ağırlığı kaldıramadığını bildirdi.

Başkan Savaş, Bayram Toysal’ın Hatayspor’dan Ayrılmasının Nedenini Açıkladı

Başkan Savaş “Hocamızdan memnunduk ama hocamızın genç olması nedeniyle bu ağırlığı kaldıramadı ve motivasyonunu kaybetti. Bu nedenle yönetimle görüşerek değişiklik olmasının uygun olduğu kararı alındı. Geçen sene finalden döndük ve bu sene yeniden play-off macerası yaşamak istemiyoruz. Tecrübeli bir arkadaşımızı getirdik. Geçen sene Gaziantep’i, bir önceki yıl Erzurumspor’u şampiyon yaptı. Bayram hocamız bizim kardeşimiz, şehrimizin çocuğu.Yollarımız ayrılabilir ama gönüllerimiz bir” sözlerini kulllandı.

Hatayspor Altyapısına Büyük Önem Veriyoruz

Hatayspor’un altyapısına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Savaş, altyapıyı iyi bir organizasyonla geleceğe hazırladıkları belirtti.

“Hatayspor’un ve Altyapısının İhtiyaçlarını Karşılayacak Modern Tesis Arıyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor için daha modern bir tesis yapmak amacıyla yer arayışı içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Başkan Savaş, aranılan modern tesisin hem altyapının hem de profesyonel takımın ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olması için çabaladıklarını belirtti.

Şampiyonluğa Giden Yol Her Zaman Zorlu Olur

Başkan Savaş “Hatayspor iki sene önce zorlu yollardan geçerek şampiyon oldu. Şampiyonluğa giden yol her zaman zorlu olacak. Bizim taraftarımızdan ve Allah’ımızdan başka kimsemiz yok” dedi.

Taraftarların Takım Motivasyonuna Katkıda Bulunması Gerekiyor

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor’a 11 yıldır destek verdiğinin altını çizerek, herhangi bir başarısızlık durumunda en çok kendisinin üzüleceğine dikkat çekti. Başkan Savaş, böyle durumlarda taraftarların takım motivasyonuna katkı sağlaması gerektiğini bildirdi.

Hatayspor için Siyaset Yapmadan Birçok Kişiden Yardım İstedim

Başkan Savaş “Ben hayatım boyunca şahsım ve ailem için hiç kimseden bir şey istemedim ama Hatayspor için siyaset yapmadan birçok kişiden yardım talep ettim. Hatayspor sevgisi benim için çok önemlidir. Hatayspor’a hizmet vermek hem bu şehrin çocuğu olarak hem de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bana çok onur veriyor.

Bu takım üst üste büyük başarılar elde etti. Bu sene şampiyonluk istiyoruz. Takımımızdan hiçbir yardımı esirgemiyoruz. Hatayspor Süper Lig’e çıktığı zaman takımın gelirinin %20’sini altyapıya yatırmayı planlıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER