Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBaşkan Savaş Hatayspor'u Değerlendirdi

Başkan Savaş Hatayspor’u Değerlendirdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yarın oynanacak Kayserispor maçı öncesi tesislere giderek, teknik kadroda yer alan futbolculara ve teknik heyete “Yanıızdayız” mesajını verdiği ifade edildi.

Alınan bilgiye göre, Onursal Başkan Lütfü Savaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tesislere yaptığı ziyarette, Süper Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan 5 maçta 1 puan alan ve sıralamada son sıralarda yer alan Hatayspor’un yerinin geçici olduğunu, önümüzdeki günlerde üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğini söylediği öğrenildi.

KAYSERİSPOR MAÇI İLE BİRLİKTE ÇIKIŞA GEÇECEĞİNİZE İNANIYORUM

Başkan Savaş konuşmasında; “Bugünler geçecek, Kayserispor maçını kazanarak, zor günleri aşacağımıza inanıyorum. Ben her zaman sizlere güveniyor ve inanıyorum, her zaman da yanınızdayım. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızda bize güç verecektir. Taraftarımızda bu süreçte yanınızda olacak. Camia olarak hep birlikte kenetlenmeye ihtiyacımız var. Sizlerden sadece Kayserispor maçına motive olmanızı istiyorum ve bize 3 puanı hediye edeceğinize de yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER