Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SAVAŞ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SAVAŞ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı(HBB) Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş ve CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, 7 Mart Perşembe günü Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliğine katılım sağladı.

Gazetecilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirildi.

Başta Hatay halkı olmak üzere tüm İslam âleminin RegaibKandilli’ni kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Savaş, “Hatay halkı bu seçimde kendine yakışan büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını ve muhtarlarını seçecek. Bir ülke ve şehirler güzel yönetilirse zaten beka sorunu olmaz” açıklamalarında bulundu.

Kahvaltının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Savaş, şeffaf ve samimi üslubuyla katılımcıların takdirini bir kez daha kazandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hatay UNESCO Gastronomi Evi’nin seçim öncesinde hizmete açılacağını ifade eden Başkan Savaş, gastronomi evinin Hatay mutfağının dünyayla paylaşılması adına etkin bir rolü olacağını belirtti.

EXPO 2021 hazırlıklarının detaylarına ilişkin bilgiler de paylaşan Başkan Savaş, İskenderun ve Antakya’da projelendirilen EXPO’nunHatay’ı tüm dünyada ilgi odağı haline getireceğini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER