Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SAVAŞ, HARBİYE ŞELALE BÖLGESİNDEKİ HEYELAN ÖNLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN SAVAŞ, HARBİYE ŞELALE BÖLGESİNDEKİ HEYELAN ÖNLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

 

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilimizin büyük turistik değerlerinden biri olması itibariyle önem taşıyan Harbiye Şelalelerinde gerçekleşen heyelan ve toprak kaymalarının önüne geçebilmek amacıyla HBB ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

 

“BÖLGEDEKİ HEYELANDAN VE TOPRAK KAYMALARINDAN KAYNAKLI ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI GİDERMEK AMACIYLA ÇALIŞMALARIMIZI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Bölgenin kanayan yaralarından biri olan heyelan ve toprak kaymalarının can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturmasını ortadan kaldırmak için çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Bu çalışmalar gerçekleştiren HBB ekiplerinden bilgiler alan Başkan Savaş konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Hatay’ın en önemli turistik bölgelerinden biri olan ve yıllardır ihmal edilen Harbiye Mahallesi’ndeki Şelale bölgesinde ara vermeden çalışmalarımıza dikkatli bir şekilde devam ediyoruz. Yıllardır kanayan bir yara haline gelen bölgedeki ıslah çalışmalarımız ile Harbiye Şelaleleri eski güzelliğine kavuşacak. Bölgedeki heyelandan, toprak kaymalarından kaynaklı esnafımızın ve halkımızın sıkıntısını da gidermek amacıyla çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Turizm cenneti olan Harbiye şalelerinin ıslah çalışmalarının tamamlanması ile bölge daha güvenli ve hak ettiği bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER