Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBaşkan Savaş, Hatayspor'da Tesisleşme Konusunda Açıklamalarda Bulundu.

Başkan Savaş, Hatayspor’da Tesisleşme Konusunda Açıklamalarda Bulundu.

”Savaş: Hatayspor’da Önceliğimiz Tesisleşme”
Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Antakya-Gülderen’deki alanı kiralayarak, 2’si altyapı, 2’si A Takıma, toplam 4 saha ve kulüp binası yapacaklarını açıkladı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı zamanda Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı olan Lütfü Savaş, Türk futbolunun çıkmaza doğru sürüklenmekte olduğunu, TFF’nin kulüplere gerekli desteği veremezse, gidişatın hiç de iç açıcı olmayacağını kaydetti. Savaş, “Hatayspor olarak, bütçemize göre hareket edeceğiz. İlk etapta da tesisleşmeye başlayacağız” dedi.
TRT Spor’a konuşan, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Türk futbolunun Türkiye’de bir darboğaz içerisinde olduğunu söylerken, “Biz, futbolcularımız Mami Diouf, Ruben Ribeiro ve Traore ile yeniden anlaşmak istiyoruz, ama bütçemizi de oluşturarak. Ribeiro, Traore ve Mame Diouf’la yeniden anlaşmak isterken, biraz da ekonomik şartlarımızı iyileştirmek istiyoruz” dedi.
Antakya-Gülderen’de önceden belirledikleri, kendilerine ait olmayan kamu malı alanda 4 saha yapacaklarını, bunların 2’sini altyapıya, 2’sini de A Takıma vereceklerini, modern tesis binası da inşa edeceklerini söyleyen Lütfü Savaş, Bordo-Beyazlı ekip olarak halen 7 branşta Süper Lig’de mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER