Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneBaşkan Savaş Hemşehrileri ile Buluştu

Başkan Savaş Hemşehrileri ile Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ı karış karış gezerek hizmet ulaştırmada vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlarını değerlendiriyor.

Lütfü Savaş, Çekmece, Ballıöz, Orhanlı, Tavla, Büyükçat,  Aknehir ve Harbiye mahallelerini ziyaret ederek hem HBB’nin hizmetlerini anlattı hem de vatandaşların ihtiyaç, talep ve önerilerini aldı.

Lütfü Savaş’a mahalle ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Guzelmansur ve belediye meclis üyeleri ve CHP yöneticileri eşlik etti.

SAVAŞ: “ATATÜRK’ÜN İKİ ÖNEMLİ EMANETİ OLAN HATAY’A VE CHP’YE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Lütfü Savaş, mahalle ziyaretleri sırasında Türkiye’nin içerisinde bulunduğu olumsuz ekonomik ve sosyolojik tabloya değinerek, “Türkiye’de bu seçimi kaybedersek bir daha seçime gerek kalmayacak bir pozisyona geliriz. Kimsenin küsmeye lüksü yok. Bu seçim Türkiye’nin ya uçuruma yuvarlanma  ya da hayatının kurtulma seçimidir. Hatay’ın her noktasında oyumuzu arttırdık.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki önemli emaneti olan Hatay’a ve CHP’ye hepimiz en iyi şekilde sahip çıkmalıyız.” diye konuştu.

Altyapı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Savaş, “Altyapı çalışmalarımız il genelinde devam ediyor. İçme suyu sorununu büyük oranda çözdük. Altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimiz var ancak tüm zorluklara ve engellemelere rağmen ekiplerimiz her noktada çalışmalarını sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

GÜZELMANSUR: “AZ KALDI HATAY HAKKINI ALACAK”

Hatay’ın vergi konusunda ülkeye büyük katkıları olduğunu ifade eden Mehmet Guzelmansur Hatay’ın birçok konuda hükümet tarafından yalnız bırakıldığını ve 20 yıldır elle tutulur bir hizmet yapılmadığını söyleyerek,”7 baraj açılışını yaptılar. Ama barajlar hizmete  açılmıyor sadece sondajla su çıkarılmaya çalışılıyor. 5. teşvik bölgesi olmayı istedik. Hatay teşvik ihtiyacı olan illerin başında yer alıyor. Çevre illerimize teşvik var ama Hatay’a yok. Arabistan’daki ve Kahramanmaraş’taki Expo’ya sponsor oluyorlar ama Hatay’a sponsor olmuyorlar. Antalya Expo’ya THY ve Türk Telekom sponsor oldu. Ama Hatay kendi imkanlarıyla dünyanın 3 . büyük organizasyonu olan EXPO’yu kendi imkanlarıyla yaptı. Az kaldı iktidara geliyoruz. Herkes bilsin ki az bir zaman kaldı. Hatay hakkını alacak.” şeklinde konuştu.

TOKDEMİR:”ÇOK YAKINDA ÜLKE YÖNETİMİNDE DE KADROLARIMIZLA GURUR DUYACAĞIZ”

İsmet Tokdemir, ziyaretlerde yaptığı konuşmasında CHP’nin iktidara geleceğini belirtti.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için çok çalıştıklarını vurgulayan Tokdemir, ” Türkiye ve CHP için canımızı veririz. Türkiye nin bu durumdan kurtulması için yoğun çalışmamız lazım. Yerelde belediyelerimizle nasıl gurur duyuyorsak çok yakında ülke yönetiminde de kendi kadrolarımızla gurur duyacağız. Hatay’da Atatürk’ün emaneti CHP’yi en iyi yerlere taşımaya çalışıyoruz.” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER