Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Savaş Müjdeyi Verdi

Başkan Savaş Müjdeyi Verdi

Deprem riski taşıyan bölgeler kapsamından çıkmasının ardından imarsız kalan 6 mahalleden biri olan ve yeniden imar düzenlemesi çalışmaları kapsamına alınan Meydan Mahallesi imar revizyon planı ile alakalı bugün İskenderun Belediye Meclis Gündeminde yapılan spekülasyonlara HBB Başkanı Doç Dr. Lütfü savaş noktayı koydu.

CHP Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis üyesi Ali Mutlu’yu arayan ve konuyla alakalı açıklama yapan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş;  “Kimse hiç merak etmesin. Ülkemizin, şehrimizin ve İskenderun’umuzun menfaatleri ile ilgili hizmet ve projeleri ivedilikle yerine getirme konusunda her zaman olduğu gibi bugün ve yarında yapmaya devam edeceğiz. İskenderun Meydan Mahallesi ile ilgili imar revizyonunu da birilerinin tehdit ve tahrik içeren konuşmalarına pabuç bırakacağımızdan değil, Meydan mahallesi halkının iktidar partisinin rozeti taşıyan belediye idaresi tarafından daha fazla mağdur edilmemesi için 11.08.2022 tarihindeki HBB Meclis Gündemimize taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

HBB başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın İskenderun meydan mahallesi sakinlerine verdiği müjdeyi kendi sosyal medya sayfasından paylaşarak duyuran CHP Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis üyesi Ali Mutlu ise Savaş’ın mesajının altına yaptığı açıklamada:

“İskenderun’un menfaatleri konusundaki hassasiyetimizin dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edeceğini beyan ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER