Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SAVAŞ, TÜRSAB BAŞKANI ULUSOY’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SAVAŞ, TÜRSAB BAŞKANI ULUSOY’U ZİYARET ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyet, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) Genel Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un karşıladığı Başkan Savaş ve beraberindeki heyet, Hatay’ın içinde bulunduğu durum ve turizm potansiyeli hakkında bilgiler aktardı.
“HOŞGÖRÜ KENTİ HATAY, GÜVENSİZ ŞEHİR YAKIŞTIRMALARINI HAK ETMİYOR”
Ortadoğu’da ve özellikle Suriye’de yaşanan gelişmeler sonucunda Hatay’a akın eden mültecileri hemşehrilerinin hoşgörüsü sayesinde problemler yaşamadan ağırladıklarını kaydeden Başkan Savaş, Hatay’la ilgili yaratılmak istenen güvensiz şehir algısının gerçekleri yansıtmadığını ifade etti.
Hatay’ın kültür turizmi ve gastronomi zenginliği açısından Türkiye’nin ve hatta dünyanın sayılı şehirleri arasında olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, eşsiz güzellikleriyle huzurun, barışın ve farklı inançtaki insanların bir arada huzurla yaşadığı kadim şehir Hatay’ı büyük beğeni kazanan 4 projeyle EXPO 2016’da dünya vitrinine çıkaracaklarını ifade etti.
“HATAY HER ANLAMDA GÖRÜLMESİ GEREKEN NADİDE BİR KENT”
Ulusoy, her anlamda gezip görülmesi gereken nadide bir kent olarak nitelediği Hatay’a, HBB ile yapılacak çalışmalara hakkında Başkan Savaş ile istişareler yaptı.
TURİZMDE GASTRONOMİ TEMASININ İŞLENECEĞİ TOPLANTI, NİSAN AYINDA HATAY’DA
Gerçekleşen toplantıda, Hatay’ın turizmde gastronomi temasının işlendiği büyük toplantıya Nisan ayında ev sahipliği yapacağı ve TÜRSAB Başkanı Ulusoy’un bu toplantıya destek vereceği ifade edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER