Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SAVAŞ YAKLAŞAN İKİ FUARI BASIN TOPLANTISI İLE DUYURDU

BAŞKAN SAVAŞ YAKLAŞAN İKİ FUARI BASIN TOPLANTISI İLE DUYURDU

 

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 4 Nisan Çarşamba günü Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısıyla, bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilecek Hatay Yapı, İnşaat Gayrimenkul Fuarı ve Kitap Fuarı’nın tanıtımını yaptı.

 

Hatay’ı sosyal, kültürel ve ticari anlamda geliştirmek amacıyla düzenlenecek olan, fuarların tanıtım toplantısındaBaşkan Savaş’a,Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve Kitap Fuarı organizatörü Kamile Yurtseven’de eşlik etti.

 

Toplantıda, fuar alanının yenilenmesi için altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirildiği bilgisini basın mensupları ve kamuoyuyla paylaşan Başkan Savaş, fuar alanının 5 bin metrekareden 7 bin metrekareye çıkarıldığını ifade etti. Başkan Savaş, eğitime %100 destek kampanyası kapsamında okullara binlerce karton kumbara dağıtıldığını bildirdi.

 

YAPI İNŞAAT GAYRİMENKUL FUARI’NA 58 FİRMA KATILIM GÖSTERECEK

 

11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarı hakkında bilgiler paylaşan MehmetAlakuş, fuar alanının fiziki koşullarının iyileştirildiğini belirtti. 58 firmanın katılım sağlayacağı fuara, çevre illerin de yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.

 

SAYGIN YAYIN EVLERİ VE NİTELİKLİ YAZARLAR KİTAP FUARINDA YERİNİ ALACAK

 

20-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Hatay Kitap Fuarı’nın organizasyonunda görev alan Kamile Yurtseven, İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları gibi büyük kuruluşların da içerisinde olduğu 150’yi aşkın yayınevinin katılım göstereceği fuarın, 40’tan fazla yazara ev sahipliği yapacağını açıkladı.

 

Çok sayıda basın mensubunun katılım gösterdiği toplantıda Başkan Savaş, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak merak edilenlere açıklık getirdi.

 

EKMEĞİNİ TOPRAKTAN KAZANAN KADIN ÇİFTÇİLER HATAY’IN KALKINMASINDA AKTİF ROL ALACAK

 

Hatay’ın zengin bitki çeşitliliğini kentin kalkınmasına hizmet edecek şekilde değerlendirmek için önemli adımlar atıldığının altını çizen Başkan Savaş, ekmeğini topraktan kazanan kadınların da üretimde aktif rol oynayacağı bir kooperatif kurulacağının müjdesini verdi.

Hatay Deniz Otobüsü(HADO) projesine ilişkin bilgiler paylaşan Başkan Savaş, çevre illerin de gerçekleştirilecek seferleri heyecanla beklediğini ifade etti.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER