Cumartesi, Haziran 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş'ın Coronavirüs İtirafları: "Bende Komşularımda Geçirdi"

Başkan Savaş’ın Coronavirüs İtirafları: “Bende Komşularımda Geçirdi”

Hatay Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk’e coronavirüs geçirdiğini ifade etti. 1,5 aydır hastalığın Hatay’da olduğunu ifade eden Başkan Savaş, komşularının ve kendisinin de coronavirüsü geçirdiğini kaydetti.

Başkan Savaş’ın Coronavirüs İtirafı: “Bende Komşularımda Geçirdi”

Başkan Savaş, “1,5 aydır bu hastalığın Hatay’da olduğunu söylüyorum. Bu hastalığı biz zaten geçiriyorduk. Hatta ben de komşumuz olan karı-kocada geçirdi. Bunları, enfeksiyon hastalıkları hocası olarak da söylüyorum ve zamanında ilgililere uyarılarım da oldu” sözlerinde bulundu.

Coronavirüs 1,5 Aydır Hatay’da

Savaş, “1,5 aydır bu hastalığın Hatay’da olduğunu söylüyorum. Bu hastalığı biz zaten geçiriyorduk. Hatta ben de komşumuz olan karı-kocada geçirdi. Bunları, enfeksiyon hastalıkları hocası olarak da söylüyorum ve zamanında ilgililere uyarılarım da oldu. Bütün cenaze sahiplerini taziye için ararım, giderim. Son dönemde her taziyede ölüm nedenlerini zatürre, astım krizi diye açıkladılar. Ocak ayından itibaren önlem alınması gerekirdi. İki ay önce sokağa çıkma yasağı ilan edilseydi bu sıkıntılar olmazdı. Şimdi yapılması gereken izolasyon kurallarına uyulmasıdır. Bunu şiddetle ve önemle öneriyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER