Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBaşkan Savaş'tan Güç Gösterisi

Başkan Savaş’tan Güç Gösterisi

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde CHP adayı olan Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Expo Alanında Halk buluşması gerçekleştirerek gövde gösterisi yaptı.

Savaş, “ Atatürk’ün emaneti olan Hatay’ı depremde bizi yalnız bırakanlara emanet edemezdik, o yüzden aday oldum “ dedi.

Expo Amfi Tiyatro’da kalabalık bir taraftar topluluğuna hitap eden Lütfü Savaş’ın Halk buluşmasına Milletvekili Nermin Yıldırım Kara yanı sıra CHP eski milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir de eşlik ederek konuşma yaptı.

 

Alkışlarla kürsüye gelen HBB başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise konuşmasında; Atatürk’ün Hatay için verdiği mücadeleyi ve kararlılığı anlatarak “ Biz Atatürk’ü seviyoruz ve onun emaneti Hatay’a sahip çıkıyoruz” dedi. İster Cumhuriyet Halk Partisi, ister başka parti kim olursa olsun yeter ki Hataylı olsun diyen Lütfü Savaş “ Aynı bayrağın altında birleştiklerini ifade etti. Güven kelimesinin önemini anlatan Lütfü Savaş bu aşamada “ Su – Ateş ve Güven arasında geçen” bir hikaye anlatarak örtülü bir mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay ile ilgili söylediği sözleri de hatırlatan Lütfü Savaş, “Hatay insanı mahzun ve garip değildir, mücadelecidir” dedi.

Ayrıntılar az sonra

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER