Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Savaş'tan Nuri Üysen ve Yükseliş Koleji'ne Övgüler

Başkan Savaş’tan Nuri Üysen ve Yükseliş Koleji’ne Övgüler

İskenderun temasları kapsamında Yükseliş Koleji sahibi Nuri Üysen‘i ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun gibi büyük bir ilçede kaliteli bir kurum oluşturmanın kolay olmadığına dikkat çekerek, adını her anlamda başarıyla duyurmuş olan Yükseliş Koleji’ne ve katkılarından dolayı Nuri Üysen’e teşekkürlerini sundu.

Başkan Savaş’tan Nuri Üysel ve Yükseliş Koleji’ne Övgüler

“İskenderun Hatay’ımızın Her Anlamda Örnek İlçesidir”

Üysen’e oluşturduğu kaliteli eğitim kurumu dolayısıyla teşekkür eden Başkan Savaş, “İskenderun Hatay’ımızın her anlamda örnek ilçesidir. Bu büyük ilçede kaliteli bir kurum oluşturmak kolay değil. Ben bu anlamda uzun yıllardır eğitim camiasına emek veren Nuri Üysen’e tebriklerimi iletiyorum. Yükseliş Koleji, yetiştirdiği eğitimle, verdiği eğitimle her anlamda örnek bir kurum. Bugün gezip kampusu da görünce bunu daha iyi anladım. Ben misafirperverliği ve eğitime sunduğu hizmet için Nuri Üysen ve tüm personele teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Savaş’tan Nuri Üysel ve Yükseliş Koleji’ne Övgüler

Başkan Savaş’a nezaketi için teşekkür eden Nuri Üysen ve Başkan Savaş, ziyaret sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı çektirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER