Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş'tan Tosyalı'nın "Trafik Akışını Değiştirme" Talebine Ret

Başkan Savaş’tan Tosyalı’nın “Trafik Akışını Değiştirme” Talebine Ret

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı‘nın iki caddenin yönünde değişiklik yapılması talebinin şu anda doğru olmadığını bildirdi. Gerekli hesapların yapıldığını duyuran Başkan Savaş, Başkan Tosyalı’nın talebini reddetti.

Başkan Savaş’tan Tosyalı’nın “Trafik Akışını Değiştirme” Talebine Ret

Başkan Savaş, “İskenderun Belediye başkanımız iki caddenin yönü değişsin diye ricada bulunmuşlar. Arkadaşlarımız da hesap yapmışlar, şu anda değiştirmenin doğru olmadığını söylediler bana.” açıklamasında bulundu.

Tayfur Sökmen Battı Çıktı Projesi İhalede


Tayfur Sökmen’e yapılacak olan Battı Çıktı projesinin ihalede olduğunu bildiren Başkan Savaş, “ Proje şu anda ihalede. Arkadaşlara talimat verdik, en kısa zamanda ihaleye çıkacak. İskenderun Belediye başkanımız iki caddenin yönü değişsin diye ricada bulunmuşlar. Arkadaşlarımız da hesap yapmışlar, şu anda değiştirmenin doğru olmadığını söylediler bana. Tayfur Sökmen’den gelen battı çıktıyı ve rampayı yaptıktan sonra trafik daha da rahatlayacak. Ayrıca İskenderunlu hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum. Seçimde verdikleri 79 bin oy ile beni çok onurlandırdılar. Demek ki insanların hakkı teslim etme konusunda bir sorunları yok. Yapılan battı çıktı ile İskenderun’un silüeti değişti. Şu anda tüm ilçelerimizin giriş noktaları ile ilgili çalışmalarımız var.” açıklamada bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER