Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hafta sonu düzenlenen çeşitli programlarda İskenderunluları yalnız bırakmıyor.
Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Seyfi Dingil, hafta sonu düzenlenen panel, Noel kutlaması, düğün ve taziyelere katıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Konferans Salonunda düzenlenen “İslam ve Batı Medeniyetlerinin dayanağı Dünya Görüşlerinin farklılığı” konulu konferansa katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konferansın son derece verimli geçtiğini belirterek panelin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
İSKENDERUN HOŞGÖRÜ KENTİDİR
Noel Bayramı nedeni Ortodoks Kilisesine ziyarette bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’da farklı inançtaki ve düşüncedeki vatandaşlarımız yıllardır barış hoşgörü ve kardeşlik içerisinde yaşıyor. Biz birlikte İskenderun’uz. Yüce rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Noelin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Tüm Hıristiyan vatandaşlarımızın noel bayramını bir kez daha kutluyoruz” diye konuştu.
TAZİYE VE DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI
Ardından kent genellinde vefat eden kişilerin ailelerinin evlerinde ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, aile yakınlarına başsağlığı dilediklerini iletti.
Başkan Seyfi Dingil ayrıca kent genlindeki bazı düğün merasimlerine katılarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluklar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER