Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Tabaş Güven Tazeledi

Başkan Tabaş Güven Tazeledi

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası, 28’inci Olağan Genel Kurulunu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde gerçekleştirdi.

Genel Kurula, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, Başkanvekili Erol Akın, esnaf oda başkanları ile Berberler ve Kuaförler Odası üyesi meslek erbapları katıldı. Genel Kurula divan başkanlığı yapan HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Esnafların talep ve sıkıntılarına çare bulmak hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, gerçekleştirilen genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Daha sonra söz alan İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nuredin Tabaş; “Sizlere layık olmaya çalışacağız. Sizlerin çıkarları doğrultusunda, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, bundan sonra yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden, birlik başkanımız ve başkanvekilimizin de desteği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnafımız adına güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel kurulda, gündem maddelerinin oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Kapalı oylama şeklinde gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimlerde Nuredin Tabaş güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Nuredin Tabaş başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Şaban Kekeç, Bülent Atilla Akıncı, Hayrettin Keseroğlu, İlhami Bayraktar, Mehmet Ali Hamutoğlu, Bünyamin Bildik.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER