Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Tosyalı 2000 Akülü araç dağıttı

Başkan Tosyalı 2000 Akülü araç dağıttı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında akülü tekerlekli sandalye dağıtımlarını sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 200 adet akülü tekerlekli sandalyenin dağıtıldığı programda, bugüne kadar yaklaşık 2000 dağıtım gerçekleştirdiklerini belirtti.

HER DAİM YANLARINDAYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de katıldığı programda, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, akülü tekerlekli sandalye dağıtım öncesi her yaştan yürüme engelli vatandaşlarla tokalaştı, hal hatır sordu.

Başkan Fatih Tosyalı, “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ile birlikte  Belediye binamızda gerçekleşen programda, Belediyemizden talepte bulunan kentimizin farklı mahallerinde yaşayan yürümekte zorluk çeken ve ihtiyaç sahibi 200 hemşerimize daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik. İmkânlar ölçüsünde yaşlı ve engelli  vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.”dedi.

İSKENDERUN’DA ENGELLER AŞILIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise konuşmasında, “Başkanımız Fatih Tosyalı’yı tebrik ediyorum, gerçekten çok önemli bir görev üstlenmiş. Bu konuda yapılan çalışmalar engeli kardeşlerimiz tarafından baktığımızda çok önemli. Her zaman yanlarında olacağız, ihtiyaçları için koşturacağız, çözüm bulacağız. Deprem sonrasında yaralanıp ampute olan vatandaşlarımız var. Onlar için de bu bölgede protez merkezi kurmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Kaymakam Demiryürek ise, “En güzel organizasyon” diye nitelendirdiği program hakkında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Akülü Tekerlekli Sandalyelerin dağıtımı gerçekleştirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER