Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı, Akçaylı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Başkan Tosyalı, Akçaylı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Mahalle gezileri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Akçay Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Tosyalı, Akçaylı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, istişareleri sürdüreceklerini bildirdi.

Başkan Tosyalı, Akçay’da Vatandaşlarla Bir Arada

Başkan Tosyalı, “İlçemizin mahallelerini bir bir gezmeye devam ediyoruz. Akçay’da, Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Muhtarımız Mehmet Bebek, Güzelçay Mahallesi Muhtarımız Mehmet Zabun ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler vererek bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz” sözlerine yer verdi.

“Muhtar ve Vatandaşların Sorunlarını Dinliyoruz”

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Mahallelerimizin sorunlarını yerinde inceleyerek muhtarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. İmkânlar ölçüsünde sorunlara ivedi çözüm buluyoruz.”dedi.

Başkan Tosyalı, Akçaylı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Tosyalı, Vatandaşların Taleplerini Birinci Ağızdan Dinledi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, sorunların çözüme kavuşması için ilgili birimlere talimat verdi.

Akçay Muhtarı Mehmet Bebek, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun ve vatandaşlar ise çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar dileyerek yapılmakta olan hizmetler ile ilgi teşekkürler etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER