Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Tosyalı dan MAÇA davet

Başkan Tosyalı dan MAÇA davet

 

iskenderun Belediye Başkanı Tosyalı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde oynanacak olan 5 Temmuz İskenderunspor ile Pozantı spor arasında oynanacak olan karşılaşmaya tüm İskenderunluları davet etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, galibiyet serisine devam etmek istediklerini belirterek Pozantı maçı hazırlılarının tamamlandığını belirtti.

Tüm sporseverleri maça davet eden Başkan Fatih Tosyalı,” Taraftar desteğimizle birlikte hem yönetimimiz, hem hocamız hemde futbolcularımızın moral ve motivasyonlarının üst seviyede olmasıyla birlikte inşallah Pazar günü 90 dakikanın sonunda sevinen taraf biz oluruz diye temenni ediyorum “dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tosyalı,” Futbolu seven taraftarlarımız başta olmak üzere tüm halkımızı Pazar günü 5 Temmuz stadından saat 15.00’da takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Bu önemli maçta Turuncu mavili takımıza destek çıkalım. Maçın fair play çerçevesinde geçmesi en büyük temennimiz ”şeklinde konuştu.

Öte yandan 5 Temmuz İskenderunspor ile Pozantı spor arasında oynanacak olan karşılaşmaya taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER