Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı ‘Dünya Gazeteciler gününde" Basınla Buluştu

Başkan Tosyalı ‘Dünya Gazeteciler gününde” Basınla Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Kaymakam İskender Yönden, Belediye Sosyal tesislerde kentte görev yapan basın mensuplarıyla ‘21 Ekim Dünya gazeteciler gününü’ münasebetiyle bir araya geldi.

Başkan Tosyalı ‘Dünya Gazeteciler gününde” Basınla Buluştu

Düzenlenen toplantının ev sahipliğini yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Basının önemine dikkat çekerek “Basın dünyada oldukça önemli bir kurum. Bu nedenle bölgemizde emek harcayan mücadele eden ve hakikatleri tarafsız şekilde yazan gazetecilerimizin her daim destekliyor ve onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Kaymakam İskender Yönden de İskenderun’un basın konusundaki zenginliğe dikkat çekerek “Bizleri bugün bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Ben İskenderun Kaymakamı olarak Basından son derece memnunum, çünkü gerçekten bilerek ve gerçekleri araştırarak çalışma yapıyorlar. Özelliklinle de coronavirüs pandemi sürecinde ortaya koyduğu duyarlılık nedeniyle halkı bilinçlendirme konusunda son derece bizlere destek oldular” diye konuştu.

Başkan Tosyalı ‘Dünya Gazeteciler gününde” Basınla Buluştu

Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı basın mensubu konuklarına üzerinde Türk Bayraklı kırmızı Tişört hediye etti ve birlikte öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER