Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı, Esnaflarla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Tosyalı, Esnaflarla Kahvaltıda Buluştu

Aşevinde İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnafların sorunlarını dinleyerek yeni yılın bereketli ve kazançlı geçmesini diledi.

Başkan Tosyalı, Esnaflarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Aşevi Vakfı Başkanı Remzi Çaylı, İskenderun Şoförler odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardaklı ve sanayi esnafları programa katıldı.

Sakarya Mahallesi-Şekere Yolu Çalışmaları Yapılıyor

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız ile birlikte ‪yeni güne, Aşevinde sanayi sitesi esnafımız ile kahvaltı programında bir araya gelerek başladık.
Aşevi Vakfı Başkanımız, Şoförler odası Başkanımız, Madeni İşler Odası Başkanımızın da katıldığı programda kıymetli esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek yeni yılın bereketli ve kazançlı geçmesini diledik

Başkan Tosyalı, Esnaflarla Kahvaltıda Buluştu

İskenderun Payas arasının çevre yolu oldu. Bizimde sanayiye bir yol bağlantısı çalışmamız vardı. Sakarya Mahallesinden bir de Şekere bölgesinde bir bağlantı yolu açılması noktasında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Esnafımıza destek olacak katkı sağlayacak tüm projelerin destekçisiyiz. Rabbim hayırlı bereketli kazançlar versin”

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER