Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan  Tosyalı “Evde Temizlik Hizmeti” Çalışmalarını İnceledi

Başkan  Tosyalı “Evde Temizlik Hizmeti” Çalışmalarını İnceledi

 

İskenderun Belediyesi yalnız yaşayan, hasta veya engelli olan yaşlı vatandaşların evlerinin genel temizlik işlemlerini yapmaya devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden “evde temizlik hizmeti”çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” Pirireis Mahallesinde Semiha Hilaloğlu teyzemizi “Evde Temizlik Hizmeti” kapsamında muhtarlarımız ile birlikte evinde ziyaret ederek Barış Pınarı Harekâtına destek amaçlı şanlı Türk bayrağımızı hediye ettik. Semiha Teyzemizle sohbet ederek kahve davetine de icabet ettik. Sıcak misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın ”dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz belli periyotlarla gittikleri evlerde, başta ev içi temizliği olmak üzere, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı temizlik yapıyor. Hizmet sayesinde yaşlı, engelli, kimsesiz vatandaşların hayatı kolaylaştırılıyor, yaşadıkları ortam daha sağlıklı bir hal alıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hizmet verdiğimiz insanlarımızdan alacağımız hayır ve iyilik duası, bizim için en büyük mükâfattır ”şeklinde konuştu.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER