Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı, İskenderun'da Dezenfekte Edilen Yerleri Açıkladı

Başkan Tosyalı, İskenderun’da Dezenfekte Edilen Yerleri Açıkladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs tedbirleri kapsamında şu ana kadar yapılan dezenfekte çalışmalarını açıkladı.

☑️İskenderun'muzda #Koronavirüs 🦠ile başlattığımız dezenfektasyon 🧴 mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz.▫️📍Kaymakamlık 🏢📍Adliye Araçları🚐📍Camiler 🌙📍Bankalar 🏦📍Sahil Wcler 🚽📍Kapalı semt pazarları📍ATM'ler 💳📍Sağlık evleri🏨📍Belediye Garajı🚜📍Muhtarlıklar 🏠📍Öğrenci Yurtları🏬📍Aile Sağlık Merkezleri🏩📍32 Eczane⚕️📍Sağlık Ocakları 🏨📍Tüketici Hakem heyeti📍AVMler🏢📍Spor tesisleri 🥅📍Halkımıza açık olan 🏪ve yoğun olarak kullanılan tüm alanları aralıksız dezenfekte🧴 etmeye devam edeceğiz. ▫️☑️Unutmayalım; Virüs🦠 alınan tedbirlerden daha güçlü değildir. ‼️▫️#iskenderunBelediyesi#BirlikteYeneceğiz #Covid_19

Fatih Tosyalı paylaştı: 20 Mart 2020 Cuma

 

İskenderun’da Dezefenkte Edilen Yerler

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’muzda #Koronavirüs ile başlattığımız dezenfektasyon mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz.

Kaymakamlık
Adliye Araçları
Camiler
Bankalar
Sahil Wcler
Kapalı semt pazarları
ATM’ler
Sağlık evleri
Belediye Garajı
Muhtarlıklar
Öğrenci Yurtları
Aile Sağlık Merkezleri
32 Eczane
Sağlık Ocakları
Tüketici Hakem heyeti
AVMler
Spor tesisleri
Halkımıza açık olan ve yoğun olarak kullanılan tüm alanları aralıksız dezenfekte etmeye devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER