Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı Park Bahçe Çalışmalarını İnceledi

Başkan Tosyalı Park Bahçe Çalışmalarını İnceledi

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Park ve bahçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde park ve bahçelerde düzenleme ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Park Bahçe Müdürü Bülent Temel’den yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Parklarda hummalı bir çalışma sürdürdüklerini belirten Başkan Tosyalı,”Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından sahil Barış Manço Parkında yapılmakta olan bakım, onarım, düzenleme, yenileme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Daha yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedefliyoruz ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizde yaklaşık 100’ün üzerinde parkımız var. Bu parklarımızın bakımlarını periyodik olarak yapıyoruz. Yapılan hizmetlere sahip çıkmamız gerekiyor. Bazı art niyetli kişiler parklara ve içerisindeki oyun gruplarına zarar verebiliyor. Bunlar tüm halkımızın ortak kullanım alanlarıdır. Sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER