Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı, Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretine Devam Ediyor

Başkan Tosyalı, Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretine Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Esnaf Odaları birliğine ve İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Tosyalı, Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretine Devam Ediyor

Gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde hem belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, hem de STK’lardan gelen istek, öneri ve sorunları dinliyor.

Başkan Tosyalı’dan İskenderun SMMMO Ziyareti

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ilk olarakziyarette bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve oda üyeleri ile bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Tosyalı, muhasebeciliğin sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biri olduğunu belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı,” Muhasebeciler, Devlet kurumları ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.

Başkan Tosyalı, Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretine Devam Ediyor

Başkan Tosyalı Esnafların Sorunlarını Dinledi

İskenderun Esnaf odaları birliğine daha sonra ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Erol Akın ve kıymetli oda başkanlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Nazik ve sıcak karşılamalarından dolayı oda başkanlarımıza teşekkür ediyor, Belediye olarak her zaman değerli esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” dedi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER