Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Tosyalı ve İGC Üyeleri Keyifli Vakit Geçirdi

Başkan Tosyalı ve İGC Üyeleri Keyifli Vakit Geçirdi

İskenderun Belediyesi’nin 3 No’lu Sosyal Tesisleri’nde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Basın mensuplarımız kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra etmektedirler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile belediyemizin 3 Nolu sosyal tesislerinde kentimizde görev yapan çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın çalışan gazeteciler gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledik. Katılımlarından dolayı basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

BAŞKAN TOSYALI’DAN PASTA SÜRPRİZİ

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Basın Bayramı nedeniyle kutlama ziyaretlerini İGC binasında kabul etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, güne özel çok özel bir pasta hazırlatarak, gazetecilere sürpriz yaptı. Ziyarette konuşan Başkan Fatih Tosyalı, “Mesleki İlke, usul ve esaslara bağlı olarak, kamuoyunun gerçek ve nitelikli olarak bilgilendirilmesi için önemli bir rol üstlenen basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutlarken, ebediyete intikal eden ve vazifesini ifa ederken şehadete intikal eden gazetecileri rahmetle anıyorum ve bu ulvi mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, huzur ve esenlik temenni ediyorum” diyerek, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dilediğini belirtti. İGC Başkanı Dyap Atar da, Başkan Tosyalı’ya pasta sürprizinden ötürü teşekkür ederek, her zaman gazetecilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Tosyalı’nın ardından İGC binasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, HBB bölge koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve parti yöneticileri ziyaret etti. HBB Başkan Savaş ve CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu, gazetecilerin 10 Ocak basın bayramını kutlayarak, başarılar dilediler. İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu adına Başkan Savaş ve Mansuroğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Gün içerisinde İGC binasına, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Türkiye Beyazay Derneği, Güney Kampüs ve Gelecek Partisi ilçe yönetimi ziyaret etti. İGC Başkanı Diyap Atar, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e, Türkiye Beyazay Derneği İskenderun Şube Başkanı Süleyman Tümkaya ve yönetim kurulu üyelerine, Güney Kampüs yöneticilerine ve Gelecek Partisi ilçe teşkilatı yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER