Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı’dan Çınarlı’ya “Çok Amaçlı Salon” Müjdesi

Başkan Tosyalı’dan Çınarlı’ya “Çok Amaçlı Salon” Müjdesi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çınarlı Mahallesinde İşadamı Nazmi Ceylan‘ın daveti üzerine mahalle sakinleri ile bir araya geldi.  Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları ve Muhtar Necati Bahriyeli de katıldı.

Başkan Tosyalı’dan Çınarlı’ya “Çok Amaçlı Salon” Müjdesi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak hemşerilerimiz için daha güzel, sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir oluşturmak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir.” ifadesinde bulundu.

Çınarlı’da Çok Amaçlı Salon için Yer Tespiti Yapıldı

Başkan Fatih Tosyalı,” Bu mahallemizde ihtiyaç duyulan birçok amaçlı salon yapılacak. Bu konuda Çınarlı mahallemize Ceylan İnşaat tarafından yapılacak olan çok amaçlı salon için yer tespitinde bulunduk. Vatandaşlarımız yapılacak bu sosyal alanda taziyelerini, düğünlerini mevlitlerini ve diğer sosyal aktiviteleri gerçekleştirebilecekler. Tüm bölge halkına şimdiden hayırlı uğurlu olsun ” sözlerine yer verdi.

Çınarlı Mahallesi Muhtarından Başkan Tosyalı’ya Teşekkür

Başkan Tosyalı’dan Çınarlı’ya “Çok Amaçlı Salon” Müjdesi

Çınarlı Mahallesi muhtarı Necati Bahriyeli ise ziyaretlerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek,”Sağolsun Başkanımız bizleri sık sık ziyaret ediyor. Gerçekleşen ziyaretlerde mahallede yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çalışmalarında Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER