Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı'dan Görevdeki 1. Yıldönümü Mesajı

Başkan Tosyalı’dan Görevdeki 1. Yıldönümü Mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalının görevdeki 1. yılı tamamlandı. Başkan Tosyalı, sosyal medya hesabından görevdeki birinci yıldönümüne ilişkin mesaj yayımladı.

☑️ 8 Nisan 2019 günü Bismillah diyerek başladığımız bu kutlu hizmet yürüyüşünün 1. yıldönümünde, omuzlarımızdaki yükün ağırlığını bilerek, tek bir günümüzü bile boş geçirmeden milletimize layık olabilmek için Ben ve ekibim çaba sarf ettik.▫️☑️ Sürekli sahada halkımızla iç içe olduk. Çalışma arkadaşlarımla birlikte İskenderun’a hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Güzel kentimizi Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale getirmek için sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışıyla çalışma tempomuzu daha da arttırıp yolumuza kararlılık ve özgüvenle devam edeceğiz. İlk günden beri söylediğimiz gibi her şeyin en güzeli #iskenderunadeğer

Fatih Tosyalı paylaştı: 7 Nisan 2020 Salı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “8 Nisan 2019 günü Bismillah diyerek başladığımız bu kutlu hizmet yürüyüşünün 1. yıldönümünde, omuzlarımızdaki yükün ağırlığını bilerek, tek bir günümüzü bile boş geçirmeden milletimize layık olabilmek için Ben ve ekibim çaba sarf ettik.

Başkan Tosyalı: İskenderun’a Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz

Sürekli sahada halkımızla iç içe olduk. Çalışma arkadaşlarımla birlikte İskenderun’a hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Güzel kentimizi Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale getirmek için sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışıyla çalışma tempomuzu daha da arttırıp yolumuza kararlılık ve özgüvenle devam edeceğiz. İlk günden beri söylediğimiz gibi her şeyin en güzeli #iskenderunadeğer” dedi.

Etiketler: iskenderun, iskenderun haber, İskenderun Belediyesi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fatih Tosyalı,

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER