Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan  Tosyalı’dan Taekwondoculara Malzeme Desteği

Başkan  Tosyalı’dan Taekwondoculara Malzeme Desteği

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderunlu Taekwondocularının başarılı çalışmalarımıza imza attığını söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden İskenderun Belediyesi Taekwondo takımı sporcularını ziyaret etti.

Yapılmakta olan çalışmalar ve devam eden turnuvalar hakkında antrenör Mehmet Korhan’dan bilgiler alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden belediyemizin taekwondo takımını ziyaret ederek sporcularımıza malzeme desteğinde bulunduk. Antrenörlerimizden yapılmakta olan eğitimler hakkında bilgiler alarak çalışmalarında tüm sporcularımıza başarılar diledik ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Taekwondocularımız aynı zamanda il dışında yapılan tüm müsabakalarda başarıyla bizleri temsil ederlerken bir taraftan da kentimizi adını dışarda başarı ile temsil ediyorlar. Taekwondocularımız Spor bizlere sayısız şampiyonluk kupaları kazandırdılar. Bizler gençlerimizi, çocuklarımızı çok seviyor ve değer veriyoruz. Onlar bizlerin gurur kaynaklarıdır.  Sporla gelen tüm başarıları için tekrar spor kulübü sporcularımıza, antrenörlerimize çok teşekkür ederim. başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Fatih Tosyalı, sporculara tek tek başarılar dilerken malzeme desteğinde de bulundu.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER