Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı’nın Ankara  Görüşme Trafiği Yoğun Oldu

Başkan Tosyalı’nın Ankara  Görüşme Trafiği Yoğun Oldu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’ya yaptığı temaslarda belediyeye ilişkin projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Tosyalı’nın Ankara Trafiği Yoğun Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Meclis grup toplantısı sonrasındaCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Erdoğan ile bir süre görüşerek, günün anısına milletvekilleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kıymetli hemşerilerinin selamını ilettiklerini kaydeden Tosyalı,Erdoğan’ında değerli hemşerilerine selamı olduğunu belirtti.

Tosyalı ve Tutaş, İskenderun Ulaşımını Rahatlatacak Çalışmaları Masaya Yatırdı

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş’ı ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı,” Kentimizde ulaşımı rahatlatacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan yardımcımız Kemal Nadir Ünal ile birlikte İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Genel Müdür Yardımcısı Salih Yılmaz’ı ziyaret ettik” sözlerine yer verdi.

Başkan Tosyalı’nın Ankara Görüşme Trafiği Yoğun Oldu

Tosyalı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile olan ziyaretini şöyle değerlendirdi:

“Daha sonra halkımıza hizmet noktasında bir takım ziyaretlerde daha bulunduk. Kentimize ve halkımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Bizlerde her zaman destek olan Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz “

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER