Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı’nın Yoğun Programı

Başkan Tosyalı’nın Yoğun Programı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yoğun programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İskenderun’da yapılan çeşitli açılış, programlar ve ziyaretlere katılan Tosyalı yoğun programlarıyla dikkat çekiyor.

Başkan Tosyalı’nın Yoğun Programı

Başkan Fatih Tosyalı  AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Tosyalı,” AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdülkadir Özel, AK Parti İskenderun İlçe Başkanımız Abdülkerim Güven ile birlikte belediye meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve mahalle başkanlarımız ile kahvaltı programında bir araya geldik.Çok kıymetli teşkilat mensuplarımızla istişare ve değerlendirmelerde bulunarak belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik.Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın “ifadelerine yer verdi.

Başkan Tosyalı’nın Yoğun Programı

Tosyalı’dan DEN Derneği ve İSTE Ziyareti

İskenderun Teknik Üniversitesini ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı,” AK Parti Hatay Milletvekilimiz ve AK Parti ilçe başkanımız ile birlikte İSTE Rektörümüz Türkay Dereli’yi ziyaret ettik. Belediyemiz ve üniversitemiz işbirliği çerçevesinde yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.

Başkan Tosyalı’nın Yoğun Programı

Dumlupınar, Esentepe ve Numune mahallelerinin yardımlaşma derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinede katılan Başkan Fatih Tosyalı, “Dernek yöneticileri, dernek üyeleri ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik.
Düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür ediyor, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum ” sözlerini kaydetti.

 

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER