Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan  Tosyalı,Yeni Stadyum İçin Kocaeli'nde Ve Sakarya'da İncelemelerde Bulundu

Başkan  Tosyalı,Yeni Stadyum İçin Kocaeli’nde Ve Sakarya’da İncelemelerde Bulundu

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun´a yapılacak yeni stadyum için Kocaeli  ve Sakarya’da şehir statlarını inceledi.

Yeni stat yapımı için çalışmaların aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Güzel İskenderun’umuza yakışır bir stat yapacağız” dedi.

Koceeli ve Sakarya İl Gençlik spor müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı,”Bir dizi ziyaret ve program için geldiğimiz Sakarya / Adapazarı’nda, AK Parti Hatay Milletvekilimiz  Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Yeni  Sakarya şehir stadında incelemelerde bulunduk.Burada da stadın genel yapısı ve teknik özellikleri hakkında İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler aldık. Ardından Kocaeli stadyumunda incelemelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Tosyalı, “Yaşayan Stat Projesi kapsamında yeni yapılan statların altında bulunan cep salonları ve çok amaçlı salonları yerinde inceledik.Statlardaki spor salonlarını,locaları gezerek stadyum içerisinde bulunan Adapazarı İlçe Spor Müdürlüğü toplantı salonunda ‘’Yaşayan Stat Projesi’’ sunumuna katıldık.Amacımız en iyi en kullanışlı stadı İskenderun’umuza kazandırmak “şekkinde konuştu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER