Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaYayladağBaşkan Yalçın, göreve başladı

Başkan Yalçın, göreve başladı

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın 31 Mart yerel seçimlerinde elde ettiği seçim zaferinin ardından mazbatasını teslim alarak göreve resmen başladı.
Yayladağı Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte mazbataları teslim almasının ardından çelenk sunma törenine de katılan Başkan Yalçın, arefe gününe kadar tebrikleri makamında kabul edeceğini açıkladı.
Başkan Yalçın açıklamasında; “Mazbatamızı Teslim Aldık. Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; İlçe Adliyemizde yapılan Mazbata Teslimi ardından Belediye Başkanlığı binamız önünde yapılan çelenk sunma törenine katılım sağladık. Bu vesile ile İlçemiz halkına demokratik seçimleri ve teveccühlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Bugün itibariyle arefe gününe kadar her gün 13:00 ile 17:00 saatleri arasında Başkanlık Makamında tebrikleri kabul edeceğim. Nazik ziyaretlerinizden ve hayır dualarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Yayladağı’nda hizmetlerin aralıksız olarak süreceğini belirten Başkan Yalçın, ilk olarak belediye personellerinin tebriklerini kabul ederek yeniden göreve başladı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER