Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN YAMAN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

BAŞKAN YAMAN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü münasebeti ile Emniyet Teşkilatı mensupları ve şehit polis ailelerini ağırladı.

Gerçekleşen buluşma yemeğine  Hatay Valisi Erdal Ata, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Tuncay Pekin, Ozan Gün, Cemal Gülerik, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Kabakçı, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tartop, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili Serkan Topal, Gülistan, Jandarma Albay Uğur Ertekin, Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal MKÜ Rektörü Prof.Dr Hasan Kaya, Emniyet Mensupları ve şehit aileleri katılım gösterirken gecenin ev sahipliğini Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve Doktor eşi Meryem Ay Yaman yaptı.

Başkan Yaman, Emniyet Teşkilatı mensuplarının 173. kuruluş yıldönümünü kutlayarak: “Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında önemli bir kamu görevini üstlenen emniyet mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Emniyet Teşkilatı mensupları ve şehit aileleri, böyle anlamlı bir günde kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER