Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Yaman'a sürpriz doğum günü kutlaması

Başkan Yaman’a sürpriz doğum günü kutlaması

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, mahalle gezileri kapsamında ziyaret ettiği Elektrik Mahallesi’nde karşılaştığı sürprizle duygulu anlar yaşadı.
Geçtiğimiz gün mahalle gezileri kapsamında ziyaret ettiği Elektrik Mahallesi’nde Figora Pastanesi Sahibi İzzettin Güzel’in ‘nice Mutlu Yıllara Başkan” yazılı doğum günü pastasıyla karşılaşan Başkan Yaman, sokak ortasında mahalle sakinleriyle doğum günü pastasını kesti. Başkan Yaman’ı kutlayanlar arasında bulunan çocuklardan birisi, ziyaretlere eşlik ederek Başkan Yaman’la sohbet etmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Şahsına yapılan sürprize ve doğum gününü kutlayanlara teşekkür eden Başkan Yaman, “Mutlu yılları birlikte yaşadığımız ortamlarda, sizlere hizmet etmek en büyük mutluluğumuzdur. Sizlerden güç alarak bu göreve seçildik. Bugün sizler için yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için sokaklardayız. Size hizmet etmek en büyük mutluluğumuzdur” diye konuştu.
Başkan Yaman’ın mahalle ziyaretine; Defne Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet Ali Gönenç, Ali Atakan, M. Kemal Kazar, Başkan Yardımcısı Girne Mansuroğlu, Özel Kalem Müdürü Selahattin Künefeci, Elektrik Mahallesi Muhtarı Nihat Derviş, Yakma Resim Sanatçısı Zeynep Gülbol ile vatandaşlar da eşlik etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER