Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Yavuz ve Kaymakam’dan Kırıkhan’daki Akrabalarına Sığınan Depremzedelere Ziyaret

Başkan Yavuz ve Kaymakam’dan Kırıkhan’daki Akrabalarına Sığınan Depremzedelere Ziyaret

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Elazığ Sivrice’de yaşanan depremin ardından evleri yıkılan ve Kırıkhan Bahçelievler’deki akrabalarının yanına sığınan Sevinç ailesini ziyaret etti.

Başkan Yavuz ve Kaymakam’dan Kırıkhan’daki Akrabalarına Sığınan Depremzedelere Ziyaret

5 kişilik Sevinç ailesi, 6,8 büyüklüğünde Elazığ’da yaşanan depremin ardından evlerini kaybetti. Kırıkhan Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan akrabaları Hicret Kömür’ün yanına yerleşen Sevinç ailesini Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İlçe Sağlık gurup başkanı Ahmet Yılmaz ve bir psikologda bulundu.

Devlet, Vatandaşların Yaralarını Sarmak için Büyük Çaba Sarfetti

Ziyarette deprem mağduru Sevinç ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz; “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet kederli ailelerine ve yüce Milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Devletimiz vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için büyük gayret ve çalışmalar sergileyerek soğuk kış gününde vatandaşlarının yanında olup mağduriyetlerini gidermeye çalışmıştır.

Başkan Yavuz ve Kaymakam’dan Kırıkhan’daki Akrabalarına Sığınan Depremzedelere Ziyaret

Hicret Kömür başta olmak üzere Kömür ailesine akrabaları olan Sevinç ailesini yanlarına alarak destek olmalarından dolayı teşekkür ederiz. Bizlerde mağdur kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Rabbim Ülkemize ve Milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dediler.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER