Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBaşkan Yeral'den Fetih Suresi Eleştirisi: "Gayrimüslümlerle Savaşta Okunur"

Başkan Yeral’den Fetih Suresi Eleştirisi: “Gayrimüslümlerle Savaşta Okunur”

Ehl-i beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Yeral, Suriye‘de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatında şehit düşenler için Diyanet İşleri Başkanlığı’nda ülkedeki camilerde okutulması istenen Fetih Suresi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Yeral, Fetih Suresi’nin gayrimüslimlere karşı yürütülen savaşta okunması gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Yeral’den Fetih Suresi Eleştirisi: “Gayrimüslümlerle Savaşta Okunur”

Ehl-i beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Yeral’in açıklamaları şu şekilde oldu:

Dün Sabah Namazında Hükümetin Emri ve Diyanet İşleri Bşk.ının Telkiniyle İdlib İçin Fetih Suresi Okutuldu. Partili Cumhurbaşkanı da Konuşmasında İdlib Şehitleri İçin; “Biz Bu Şehitleri Bedir, Uhud, Huneyn, Hendek, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet Döneminde Çanakkale’de Verdik.” Dedi.

Diyeceksiniz ki; Ee Bunda Ne Var ki? Her Şeyden Önce, Allah Tüm Şehitlerimize Rahmet Etsin, Hepimize Sabır Versin ve Ordumuzu da Korusun Diyoruz!. Yalnız Reis İle Diyanet İşleri Bşk.nın Unuttuğu Ya da Unutmuş Gibi Yaptığı Çok Önemli ve Tehlikeli Bir Püf Noktası Vardır. O da; Bir Yeri Fethetmek ve Fetih İçin Dua Etmek, Müslümanların Din, Vatan, Can, Namus ve Mukaddesatına Kasteden Kafir ve Gayrı Müslim Devletler İçin Kullanılır.

Siz Bu Zihniyetle, İdlib İle Suriye’yi mi Fethetmeyi Düşünüyorsunuz?

Biz Müslümanlar Olarak, Bedir’den Çanakkale’ye Kadar Olan Tüm Savaşları da Komşu ve Din Kardeşlerimize Değil, Savunma Amaçlı ve Müşrik, Putperest, Gayrı Müslim ve İşgalci Haçlı Devletlerine Karşı Yaptık.

Yoksa Siz Bu Zihniyetle, İdlib İle Suriye’yi mi Fethetmeyi Düşünüyorsunuz? Soru Sormak Ayıp ve Suç Olmazsa, Onu Kimden, Nasıl ve Niçin Fethedeceksiniz? Sonra Siz Bedir, Huneyn ve Çanakkale Şehitlerini Nasıl ve Hangi Kıstasa Göre Suriye’deki Şehitlerle Kıyaslıyorsunuz? Bu Savaştırdığınız İki Din Kardeşi İle Öz Akrabaların, Haşa Hangisi Müşrik, Putperest, Haçlı Veya Kâfirdir ki Onun Vatanı Fethedilsin?! Bunların İkisi Komşu, Müslüman Din Kardeşi ve Hatta Özbeöz Akraba Değil mi? Yani Sadece Emperyalistlerle Siyonistlerin Kazanacağı Gayrı Meşru Bir Savaşta İki Müslüman Devlet Savaşarak ve Akraba Askerler de Birbirini Öldürerek mi Fetih Gerçekleştireceksiniz?

Aklınızı Başınıza Alın!

Beyler, Yanlış Yapıyorsunuz, Aklınızı Başınıza Alın ve 2 Ülke İle Mazlum Halkını Düşünün! Sadece Ülkemizi Değil, Tüm Ümmeti Çok Uzun ve Tehlikeli Bir Maceraya Sürüklüyorsunuz.

Bu Kirli ve Günbegün Mezhepçiliğe Doğru Sürüklenen Kirli Savaşın Tek Kazananı Olur, O da İsrail, ABD ve Tekbir Eşliğinde Asker Kafası Kesip Ciğerlerini Yiyen Vahşi Yamyamlardır. “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” İçinde Yaşamayı İstemek ve Bir İnat İle Kapris Uğruna Hem Mehmetçiğimiz İle Hem de Suriye’deki Akraba Askerlerin Kanını Korumak Suç Değil, Erdemliliktir. Yüzlerce Askerimizin Tabutlar İçinde Gelmesini ve Yanı Başımızda da Suriyeli Akrabalarımızın Evinden Yürek Yakan Ana Ağıtlarını Duymak İstemiyoruz! Mevlam Bizleri, Ülkemizi, Milletimizi, Başta Suriyeli Olmak Üzere Tüm Din Kardeşlerimiz İle Dünyamızı Savaş, Fitne, Fesat, Mezhepçilik, Irkçılık, Ayrımcılık ve İhtiras Hastalığından Korusun İnşaallah!..

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER