Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Yılmaz 2022'yi Değerlendirdi

Başkan Yılmaz 2022’yi Değerlendirdi

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 2023 yılında herkes için  daha fazla sevgi, barış, refah ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Birbirimizle daha çok kenetleneceğimiz, hoş görü ve sevginin arttığı, bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi: “Acı tatlı günleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Elbette, 2022 yılı içerisinde   başta terör olayları, kazalar, hastalıklar, ölümler gibi çok üzüntülü günler de yaşadık. Ülke olarak istikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı hiç kaybetmedik. 2023 yılı, iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan, iş dünyamız için de istihdamın ve üretimin arttığı, kazancın bol olduğu bir yıl olur. Bu duygu ve düşüncelerle, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu ve İş dünyamız adına bütün halkımızın ve üyelerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER