Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimBaşkan Yılmaz başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Başkan Yılmaz başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya Belediyesi Eğitim Birimi bünyesinde üniversiteye hazırlık kurslarına katılarak sınavda dereceye girme başarısı gösteren öğrencileri tebrik ederek, çeşitli ödüller takdim etti.
Antakya Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen ödül törenine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
İstiklal Marşı ve aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ile başlayan programda Antakya Belediyesi Türk Halk Müziği ekibi seslendirdiği türkülerle katılımcılara keyifli vakitler yaşattı.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Yeni bir eğitim yılına başlamış bulunmaktayız. Bu yıl Antakya Belediyesi çatısı altında sizlerle birlikte olmanın heyecanı ve gururu içerisinde sizleri selamlıyorum. Değerli öğretmen arkadaşlarım, sizler öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacak, rehberlik edecek, onların hayatlarına dokunacaksınız. Sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza olan inancım tamdır. Sevgili öğrencilerimiz, hayata hazırlanırken sizlerin de üzerinize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğinize inanıyorum. Sizlerden beklentimiz kendinize, ailenize ve milletimize faydalı bir nesil olmanızdır. Tüm eğitim kadromuz, personellerimiz, ben ve meclis üyelerimiz her daim yanınızda olacağız. Hedefimiz kaliteli bir eğitimi vermenin yanı sıra kültürel, sanatsal, sportif faaliyetler ile yenilikler üretebilen, donanımlı bireyler olarak sizleri yetiştirebilmektir. Bu fikirden yola çıkarak diyoruz ki her öğrencimiz eğitiminin yanı sıra en az bir enstrüman çalabilmeli, en az bir spor dalıyla ilgilenebilmelidir. Bu düsturla yolumuza devam edeceğiz.”
Başkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek en yüksek puanları alan Eğitim Birimi öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etmenin yanı sıra, eğitim birimi kurslarında eğitim gören tüm öğrencilere sırt çantası ve kitap setleri hediye ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER