Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Yılmaz, Kurtuluş Caddesi Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Başkan Yılmaz, Kurtuluş Caddesi Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Kurtuluş Caddesi’ni Yeniden Canlandırma Projesi” doğrultusunda süren restorasyon çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz, Kurtuluş Caddesi Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Başkan Yılmaz’a incelemeler sırasında AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz katıldı.

“Hatay Turizmine Katkıda Bulunacağız”

Başkan Yılmaz, “ Antakya’mızın tarihi, kültürel mirasının en güzel örneklerinden biri olan Kurtuluş Caddesi’ni yeniden canlandırma projemiz ile şehir turizmine katkıda bulunacağız. Bununla birlikte kültürel varlıklarımızın güzelliklerini yeniden gün yüzüne çıkartmış olacak, bir nevi geçmişin ışığı ile geleceğimizi aydınlatmış olacağız. Bizden sonraki nesillerin de tarihi ve kültürel varlıklarımızı görmesi, koruması, yaşatması için, öncelikle bizlerin bu köprü görevini üstlenmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız tamamlandığında caddemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bu projemizde bizlere destek veren bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize, kurum müdürlerimize ve tabi ki esnafımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Kurtuluş Caddesi Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise projenin en iyi şekilde tamamlanması konusunda üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER