Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı, Daha Temiz İskenderun için Vatandaştan Destek İstedi!

Başkan Tosyalı, Daha Temiz İskenderun için Vatandaştan Destek İstedi!

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada daha temiz çevre, daha temiz İskenderun için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

“Sizlerden tam destek istiyoruz”

Temiz bir çevre konusunda her vatandaşımıza büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Fatih Tosyalı,şunları kaydetti:

“Sevgili İskenderunlular;olağanüstü bir dönemden geçiyoruz.Kent temzliği için bizler yoğun bir mesai ve emek harcıyoruz.Bu dönemde sizlerin değerli desteklerine ihtiyacımız var.Temizlik hizmetlerinin en verimli şekilde yürümesi için herkesin uyması gereken basit kuralları sıralayarak sizlerden tam destek istiyoruz.

Çöpü bir konteyner kutusuna yerleştiriniz ve çöp konteynerlerin dışına ve sokaklara hiçbir çöp bırakmayınız. Araç camlarından atık atmayınız.

Sokak toplayıcılarının (Hurdacıların) konteynerlerden çöp almasını engelleyiniz, çünkü bir konteynerde kontamine atık ( tehlikeli atık ) bulunması ve teması halinde, hastalığı diğer konteynerlere ve diğer mahallelere yayma ve bulaşma riski artacaktır.

“İlçemizi temiz tutmak için hepimiz el birliği ile çalışmalıyız!”

Çöpü imha ederken, hastalığı taşıyabilecek kötü kokuların, sineklerin yayılmasını önlemek için sızdırmaz bir plastik torbaya koyunuz. Ağzını sıkıca bağlayınız.

İlçemizi temiz tutmak için hepimiz el birliği ile çalışmalıyız. Sağlığımız ve güvenliğimiz için, hepimiz sorumlu davranalım ve ilçemizi temiz tutmamız için birbirimize yardım edelim.”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER