Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkanlardan Bölge Ekonomisini Kalkındırma Görüşmesi

Başkanlardan Bölge Ekonomisini Kalkındırma Görüşmesi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı‘yı, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve Antakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Başkanlardan Bölge Ekonomisini Kalkındırma Görüşmesi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bölge ekonomisinin her yönden gelişmesi ve kalkınması konusunda herkese önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Hepimizin Amacı İskenderun’a Hizmet Etmek

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesini içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız ”dedi.

Başkanlardan Bölge Ekonomisini Kalkındırma Görüşmesi

Bölge Ekonomisi için Fikir Alışverişi

Ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında çalıştıklarını belirten Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve Antakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali, “Zaman zaman Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişlinde bulunuyoruz. Gerek üyelerimizin gerek esnaflarımızın ve kent ekonomisinin gelişmesi noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diliyoruz ” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER