Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşsavcı görevden alınmalıdır.

Başsavcı görevden alınmalıdır.

 

İskenderun Adliyesi önünde ve daha sonra Adliye bınasında Başsavcı odasında saldırıya uğradığını söyleyen Av Bülent Akbay Konu ile ilgili bir basın açıklaması yaparak kamuoyu ile paylaştı

Açıklamasında Yaşananları sıra ile paylaşan Akbay olayın önce trafikte ve adliyeye yakın bir yerde başladığını sonrasında adliye devam ettiğini söyledi

Akbay’ın Basın Açıklması şöyle:

Bu sabah İskenderun Adliyesinin önünden geçerken ters yoldan gelen araçla kafa kafaya  geldik. Kenara çekilip  “neden ters yoldan geliyorsunuz  “ diye sorunca” şoförün yanındaki şahıs ( sonradan öğrendiğime göre İskenderun Başsavcısının özel korumasıymış) “ sana ne lan sana mı soracağız” diyerek tepki gösterdi.  Ben de “ne biçim konuşuyorsun hem suçlu hem güçlüsünüz “ diye cevaplarken beni aracın içinde otururken darp etmeye, sonra araçtan idirip yere yatırıp darp etmeye devam ettiler. Başsavcılık görevi yapan şahıs ise bu durumu izlemekle yetinmiştir.  Benim avukat olduğumu çevredekiler söyleyince koşar adım adliyeye kaçtılar. Olayın anlattığım suç duyuruları ektedir. 

 

   İSKENDERUN BAŞSAVCISI HEM SUÇLU HEM DE TRAFİK MAGANDASI MI?

 

Öncelikle trafik kurallarını hiçe sayarak ters yoldan aracıyla İskenderun Adliyesindeki işine giden Başsavcı hangi hakka dayanarak ters yoldan gitmektedir. Trafik kuralları İskenderun Başsavcısına işlemiyor mu? Ne yazık ki öğrendiğime göre bu kural ihlalini her zaman yapmaktadır.  Açıkça suç işlemişlerdir. Bu durum kamera kayıtlarıyla sabittir.

 

Bunun hesabını soracak bir devlet var mı? 

Devlet varsa nerededir?

 

İkinci olarak kamera kayıtları ve tüm görgü tanıkları ile sabittir ki önce aracımın içinde sonra da araçtan indikten sonra sürekli darp edildim. Avukat olduğum anlaşılınca bırakıp gittiler.

 

Avukat olmasam beni öldürecekler miydi?

Başsavcı önünde bir insan darp edilirken ve o makamdaki kişi suç işlenmesine seyirci kalır mı? 

Yoksa Başsavcı emrindekilere  “ darp “ edin talimatı mı verdi?

Bu ülkeyi suç işleyen kamu görevlileri cennetine mi çevirdiniz?

DARP EDENLERİ TUTUKLAYIN BAŞSAVCIYI GÖREVDEN ALIN

 

Yukarıda anlatılan olaylarla ilgili beni darp eden Başsavcı koruması ile şoförünü derhal tutuklayın. Bu iki kişi başsavcı dahil tüm halkın can güvenliğini tehdit etmektedir. 

Başsavcıyı ise HSYK derhal görevden almalıdır.

 

Bu şahıs bırakın Başsavcılık yapmayı kamu görevlisi olarak kamunun güvenliğini tehdit etmektedir. Bir başsavcı herkesin gözü önünde bir insanın darp edilmesini seyrediyorsa kamunun haklarını koruyamaz. Adalet bakanını da derhal göreve çağırıyorum. Bakalım ülkemizde  hukuk devleti mi var magandaların kamu görevlisi olduğu aşiret devleti mi ?

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER