Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBayram Toysal'dan Hatayspor-Fatih Karagümrük Maçı Yorumu

Bayram Toysal’dan Hatayspor-Fatih Karagümrük Maçı Yorumu

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, İstanbul Vefa Stadı’nda oynanan HataysporFatih Karagümrük maçına ilişkin değerlendirmede bulundu. Hatayspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Bayram Toysal’dan Hatayspor-Fatih Karagümrük Maçı Yorumu: “Deplasmanda 3 Puana Çok Yaklaşmıştık”

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, son dakika golü ile galibiyetin kaçırılmasının, kendilerine ağır geldiğini belirtti.

Son Dakikada Gol Yemek Ağır Oldu

Play- Off potasına girme şansını kaçıran Karagümrük maçına yönelik değerlendirmede bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, “Giresunspor ile de kendi sahamızda 1-1 berabere kalmıştık. Ancak o maçta, biz geriden gelmiştik. Bu maçta, son dakikada gol yemek ağır oldu. Deplasmanda 3 puana çok yaklaşmıştık, ama olmadı” dedi.

İkinci Yarı Çok Şık Bir Golle Öne Geçtik

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, İkinci yarıda çok şık bir golle öne geçtik. Ancak son dakikada, çok gereksiz bir faul pozisyonundan sonra, kalecimizin de oyuncumuzun ayağına takılmasıyla bir gol yedik. Maç berabere bitti. Geçen hafta Giresunspor maçı yine 1-1 bitmişti. Ancak o maçta biz geriden gelmiştik. Bu maçta, son dakikada gol yemek ağır oldu. Deplasmanda 3 puana çok yaklaşmıştık, ama olmadı. Her iki takım için de güzel bir mücadele oldu. Gelecek hafta Akhisarspor ile oynayacağız. İnşallah burada kaybettiğimiz 2 puanı, o maçı kazanarak telafi ederiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER