Pazar, Aralık 21, 2025
No menu items!
Ana SayfaGenelBEKBELE MAHALLESİ’NDE DE ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

BEKBELE MAHALLESİ’NDE DE ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerde yapılan çalışmaların mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdüğünü duyurdu.

 

Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından sağlıklı çevre ve yaşam için  Hatay’ın 15 ilçesinde projelerin sürdürüldüğünü bildiren Genel Müdürlük, hizmet ayrımı yapmadan bütün cadde ve sokakların altyapı sorunlarına müdahale edildiğini açıkladı.

 

İskenderun ilçesinden gelen taleplere göre kanalizasyon hattının bulunmadığı bölgelerin tespit edilerek çalışma başlatıldığını aktaran İdare, Bekbele Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde ortak kullanım alanları ve yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla 200’lük koruge borular ile 70 metre kanalizasyon hattının bağlantısının yapıldığını belirtti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER